Ipari zöld területek karbantartása

 

Népszerűek a nagy, nyílt zöldterületek az ipari területek mellett, azonban ezek rendszeres karbantartása időnként igen problémás lehet. Erre is megoldást kínál a Zöld Korona Garden Kft. zöldterület kezelés szolgáltatása, ami magában foglalja a fűkaszálástól a sövény nyíráson át a fakivágás feladatait. Minden munkát nagy szakértelemmel, precízen pontosan végeznek el.

Danalock okoszár

 

Amennyiben nyomon követjük a bűncselekmény-statisztikákat, láthatjuk, hogy az egyik leggyakoribbnak ezen a listán a betörés minősül. A modern technika által létrehozott okoszárak segíthetnek biztonságosabbá tenni az otthonokat, irodákat, garázsokat, üzlethelyiségeket egyaránt.

Csababusz

 

A autóbusz bérlés árak jelentős összeget is jelenthetnek, ha nem méri fel az ember a teljes választékot azelőtt, hogy elkötelezné magát. Nálunk, a Csababusznál mindig kimagaslóan kedvező árakat talál, mindamellett, hogy fiatal járműparkunk és kedvező feltételek várnak minden érdeklődőt. Legyen szó lakóautóról vagy mikrobusz bérlésről, forduljon bátran hozzánk, készséggel állunk rendelkezésére!